tablet

Top 10 Bestverkochte Tablets voor Dagelijks Gebruik van 2022

Ben je op zoek naar een tablet vooral bedoeld voor dagelijks gebruik ? Er zijn enorm veel verschillende types en merken tablets. De lijst hieronder kan je op weg helpen met het maken van je keuze.

Gebruik je je tablet dagelijks om op het internet te surfen en je social media te checken? De tablets voor dagelijks gebruik hebben een gemiddelde opslagcapaciteit en zijn snel genoeg voor dagelijkse handelingen. Dit soort tablets zijn handig als je je tablet gebruikt om online te surfen of om een simpel spelletje te spelen..

Top 10 Bestverkochte Tablets om Films & Series te kijken van 2022

Ben je op zoek naar een tablet vooral bedoeld om films en series op te kijken ? Er zijn enorm veel verschillende types en merken tablets. De lijst hieronder kan je op weg helpen met het maken van je keuze.

Na een lange dag lekker bijkomen op de bank met een filmpje of serie? De tablets om films en series mee te kijken hebben een groot scherm en een hoge resolutie. Een hoge resolutie zorgt voor een mooi en scherp beeld. De combinatie met een groot scherm zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van je favoriete film of serie..

Top 10 Bestverkochte Speelgoedtablets van 2022

Ben je op zoek naar een speelgoedtablet? Er zijn enorm veel verschillende types en merken tablets. De lijst hieronder kan je op weg helpen met het maken van je keuze.

Kinderen voorzichtig de digitale wereld laten ontdekken kan goed met een speelgoedtablet. Verscheidene instapmodellen worden er voor verschillende leeftijden aangeboden. Het kindje kan lekker speelgewijs leren en ontdekken via verschillende tabletfuncties.

Het zijn stuk voor stuk aanraders want dit is namelijk de lijst met de 10 best verkochte speelgoedtablets van 2022 tot nu toe:

9 redenen waarom je als professional een tablet moet hebben

9 redenen waarom je als professional een tablet moet hebben

Een tablet is een van de meest handige digitale toestellen voor professioneel gebruik. Het apparaat is groter dan je smartphone, zodat je geen rekening moet houden met alle beperkingen van een klein schermpje. En een tablet is in veel omstandigheden gewoon een handiger alternatief voor een laptop. Heb je al eens aan de volgende voordelen van een tablet gedacht?

4G gebruiken op je tablet, zo doe je dat

4G

Het is ideaal: even in de trein op je iPad doorwerken zodat je nog snel een mailtje kunt aftikken. Of een serie kijken om even de tijd te doden. Als jij dit ook wel eens doet, komt het je vast bekend voor dat openbare wifi-netwerken niet altijd even sterk zijn. Je filmpje blijft lang bufferen, of het duurt soms gewoon een paar minuten voor je een mail hebt verstuurd.

4G op je tablet kan daarom een uitkomst zijn. Maar is dit mogelijk voor jouw apparaat, en hoe regel je dit precies?

Tags

COVID-19: Vergeet niet je tablet schoon te maken

handgel

In deze tijden is het extra belangrijk om op goede hygiëne te letten, om zo verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. We weten allemaal dat het belangrijk is om onze handen te wassen, maar vaak vergeten we onze telefoon en tablet schoon te maken. Deze hulpmiddelen zijn niet meer weg te denken uit de huidige werkomgeving. Zo maken ze bijvoorbeeld de communicatie binnen het team en met de cliënt een stuk makkelijker.

Verantwoord werken op laptop of tablet, kan dat?

verantwoord werken met een tablet

Nu het gebruik van laptops in onze kantooromgeving volledig geaccepteerd en soms zelfs de norm is, lijkt het erop dat ook de tablet steeds meer aan terrein wint. Met name om gesprekken en meetings vast te leggen wordt door verschillende medewerkers gebruik gemaakt van een tablet. Het oogt immers een stuk vriendelijker om met een klein en handzaam schermpje rond te lopen, maar is dat ook echt zo..?

Apps voor kleine kinderen: baby, peuter en kleuter op tablet

apps voor peuters

Er zijn heel veel apps voor kleine kinderen. Dit vinden wij de leukste apps voor baby’s, peuters en kleuters, op tablet en smartphone.

De meningen zijn verdeeld over het gebruik van tablets en smartphones door jonge kinderen. Het is waarschijnlijk net zoiets als TV, ook dit mediagebruik moet je begeleiden. Dat betekent dus de juiste apps uitzoeken. Hieronder vind je een aantal leuke en leerzame apps voor kleine kinderen, mits met mate gebruikt. Het zijn apps voor iPad, iPhone en Android.

Makkelijke tablet voor ouderen

tablet voor ouderen

Fysiek contact met je dierbaren is nu minder mogelijk vanwege het coronavirus. Een makkelijke tablet voor ouderen kan een oplossing zijn om contact te houden. Zeker als je moeite hebt met computers en smartphones. Maar je wilt wel een foto of filmpje sturen of ontvangen, of beeldbellen met je kind of kleinkind. Er zijn tablets en smartphones waarbij zulke acties eenvoudiger zijn. Deze apparaten hebben vaak ook een functie waardoor mantelzorgers en familieleden makkelijk kunnen meekijken.