Top 10 Bestverkochte Seniorentablets van 2021

Ben je op zoek naar een seniorentablet? Er zijn enorm veel verschillende types en merken tablets. De lijst hieronder kan je op weg helpen met het maken van je keuze.

Al een jaartje ouder en geen zin in ingewikkelde tablets met lastige besturingssystemen? De tablets voor senioren zijn tablets die geschikt zijn voor mensen op leeftijd. De tablets zijn gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te begrijpen.

Het zijn stuk voor stuk aanraders want dit is namelijk de lijst met de 10 best verkochte seniorentablets van 2021 tot nu toe, nou ja, eigenlijk zijn het er maar 7:Senioren Tablet (op basis van een Samsung Tablet)KOMP - 17 inch - WiFi - 8GB - ZwartArchos Senioren Tablet met sound dock 4GCompaan Klassiek - Senioren tabletSimTab 4 - Tablet voor SeniorenCompaan Connect - Senioren tabletJames Station

[1]
Senioren Tablet (op basis van een Samsung Tablet)

Android 10.0 | 32 GB | 10.1 inch | 2 GB werkgeheugen


Senioren Tablet (op basis van een Samsung Tablet)

Bij de Senioren tablet (op basis van een Samsung Tablet) is de menustructuur speciaal voor ouderen samengesteld.

Anders dan de tablets die u bij een electronica-winkel zult vinden.

Doordat we een vast aantal apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat we structuur en houvast kunnen bieden. We willen de tablet voor iedereen zo duidelijk en eenvoudig mogelijk maken.

Grote Knoppen

De Senioren tablet heeft een perfecte leesbaarheid dankzij de grote pictogrammen en tekst. Doordat we maximaal acht apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is om het grote formaat van de knoppen tot hun recht te laten komen.

Zoomfunctie

De Senioren tablet wordt geleverd met handige in- en uitzoomfunctie. U kunt tijdens het bezoeken van een internetpagina inzoomen door middel van gebaren met de duim- en wijsvinger. U kunt foto's in uw fotoalbum beter bekijken door ze te vergroten of te verkleinen. Bij andere apps kunt u gebruik maken van 'het vergrootglas'. Met drie keer tikken op het scherm, wordt het beeld groter weergegeven op de door u aangewezen plaats


[2]
KOMP - 17 inch - WiFi - 8GB - Zwart

| 8 GB | 17.0 inch | 1 GB werkgeheugen


KOMP - 17 inch - WiFi - 8GB - Zwart

KOMP is een beeldscherm met één knop, gemaakt om alle generaties in digitale communicatie te betrekken. KOMP is speciaal ontwikkeld voor ouderen die moeite hebben met smartphones en tablets.


[3]
Archos Senioren Tablet met sound dock 4G

Android 9.0 Pie | 32 GB | 10.1 inch | 3 GB werkgeheugen


Archos Senioren Tablet met sound dock 4G

Bij de Senioren tablet is de menustructuur speciaal voor ouderen samengesteld. 4G simkaart mogelijk

Anders dan de tablets die u bij een electronica-winkel zult vinden.

Doordat we een vast aantal apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat we structuur en houvast kunnen bieden. We willen de tablet voor iedereen zo duidelijk en eenvoudig mogelijk maken. Via de google play app heeft U toegang tot ontelbaar veel apps om op Uw Tablet te zetten.

Grote Knoppen

De Senioren tablet heeft een perfecte leesbaarheid dankzij de grote pictogrammen en tekst. Doordat we maximaal acht apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is om het grote formaat van de knoppen tot hun recht te laten komen.


Zoomfunctie


De Senioren tablet wordt geleverd met handige in- en uitzoomfunctie. U kunt tijdens het bezoeken van een internetpagina inzoomen door middel van gebaren met de duim- en wijsvinger. U kunt foto's in uw fotoalbum beter bekijken door ze te vergroten of te verkleinen. Bij andere apps kunt u gebruik maken van 'het vergrootglas'. Met drie keer tikken op het scherm, wordt het beeld groter weergegeven op de door u aangewezen plaats.


[4]
Compaan Klassiek - Senioren tablet

| 32 GB | 10.1 inch | 2 GB werkgeheugen


Compaan Klassiek - Senioren tablet

De “klassieke” Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier, Compaan zorgt voor beveiliging, updates en backup. Gegarandeerd oma-proof! En mocht u een keer een vraag hebben, dan belt u 365 dagen per jaar onze klantenservice.

Voor familie biedt de Compaan faciliteiten, waardoor mantelzorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde online omgeving bereikbaar vanaf uw eigen smartphone, tablet of computer.

Standaard ontvangt u een prachtige, in duurzaam hout uitgevoerde Compaan tablet met geïntegreerde Samsung Tab A (2019) tablet voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een abonnement vanaf € 12,95 per maand. Dit abonnement geeftonbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer. Uiteraard verlenen wij voor dat bedrag ook alle support die u nodig heeft.


[5]
SimTab 4 - Tablet voor Senioren

Android 9.0 Pie | 32 GB | 10.1 inch | 2 GB werkgeheugen


SimTab 4 - Tablet voor Senioren

Senioren Samsung tablet met overzichtelijke menu structuur en SimCoach ondersteuning. Een gemakkelijke tablet voor ouderen. Deze draagbare computer is eenvoudig te bedienen. Eenvoudige navigatie, handige indeling en grote knoppen | Apps toevoegen aan uw tablet via Google Play | Inclusief SimCoach ondersteuning.


[6]
Compaan Connect - Senioren tablet

| 32 GB | 10.1 inch | 2 GB werkgeheugen


Compaan Connect - Senioren tablet

De Compaan Connect is voor mensen die wat meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet. Met de overzichtelijke Compaan Connect kunt u makkelijk en zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden die een tablet u biedt. Enerzijds gebruikt u eigen Compaan diensten voor bijvoorbeeld e-mail, foto's, beeldbellen en de agenda en anderzijds downloadt u apps van vanuit de Compaan app-store waar alle belangrijke apps in staan. Compaan zorgt voor beveiliging, updates en backup. Moeilijk? Helemaal niet! En mocht u een keer een vraag hebben, dan belt u 365 dagen per jaar onze klantenservice.

U ontvangt onze volledig geïnstalleerde Compaan Connect, gebaseerd op een Samsung Tab A (2019), voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een maandelijks opzegbaar abonnement van € 12,95 per maand. Dit abonnement geeft ook onbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer.


[7]
James Station

Android 8.0 Oreo | 16 GB | 10.0 inch | 1 GB werkgeheugen


James Station

In overleg met ergotherapeuten, kinesisten en animatoren een nieuwe, eenvoudige tablet ontwikkeld, speciaal voor ouderen: James Station. Dankzij deze gebruiksvriendelijke tablet kan u onbeperkt en om het even wanneer video (of gewoon) bellen met uw geliefden, zonder afhankelijk te zijn van een zorgverlener.

Uiteraard kan James Station veel meer dan alleen (video)bellen. Elke tablet kan gepersonaliseerd worden met uw favoriete krant en de leukste spelletjes. U kan een agenda delen, afspraken maken en zelfs een melding krijgen wanneer medicatie moet genomen worden. De keuze is aan u..

Tenslotte wordt elke James Station geleverd met een handig docking station waarin de tablet automatisch opgeladen wordt. Geen vervelende kabeltjes, geen kleine openingen! Het docking station heeft trouwens ingebouwde luidsprekers. Deze luidsprekers in combinatie met grote, duidelijke aanraakvelden op het scherm, zijn meteen een enorme meerwaarde voor mensen bij wie het gehoor en/of zicht stilletjes achteruit gaat.

De aankoop van James Station hangt samen met een maandelijks te vernieuwen gebruikers-abonnement. Hier heeft u de keuze tussen James Private en James Premium. Het enige verschil tussen deze beide formules, is het aantal contacten dat u kan toevoegen aan uw gebruikersprofiel. Voor James Private is dat max 5 contacten (4,99€/maand); voor James Premium in het aantal contacten onbeperkt (9,99€/maand). U kan dit abonnement maandelijks stopzetten door ons eenvoudig een mailtje te sturen.

James Station is een product van Distrac Group, Bleyveld 14 in 3220 Hoegaarden, België. U vindt meer informatie op de website www.distrac.com